Tokyo, avagy nem csak templomok és felhőkarcolók

2007 március 3. | Szerző: |

  


Pár dolog, amit csak itt próbálhatunk ki:


 


         Aki szívesen bújna Tom Cruise bőrébe, a’la Utolsó szamuráj, annak csak el kell kocognia a Toho suliba, ami Shinjukuban található, itt aztán el lehet sajátítani a szamurájság fortélyait.


 


         Aki horgászni szeretne, az időtől függetlenül megteheti zárt helyen, ahol éppen tök mindegy, hogy  kint szakad az eső. Kellemes klímában, csak a halfogásra kell koncentrálni.


 


     Aki szívesen bújna egy gésa bőrébe egy-két fotó erejéig,természetesen arra is  van lehetőség. Totális metamorfózis az európai embereknek. Csodálatos kimonók közül lehet válogatni. Választás lehetősége is adott,  Maiko vagy Geiko ? Illetve  párok is  beöltözhetnek, Maiko és Szamuráj stílusba.


A miheztartás végett adok tájékoztatást az árakról is, például ha Geiko stílus jön be  inkább,  akkor 12.000 jent kell leperkálni {2-vel szorozzuk be}, ez az összeg tartalmazza a kimonó  bérlést, sminket és 3 db fotót. Örök emlék :}


 


         Karaoke medencében, ha erre szottyan kedvünk, ennek sincs akadálya, az Ibis Hotelben, Minato-ku-ban megtehetjük.


 


         Tokyo állomáson várakozva, ha van egy kis időnk a vonatunk indulásáig és egy kis felfrissülésre vágyunk, hát akkor ne habozzunk, beugrani a Tokyo Kur-ba, itt vehetünk egy kellemes fürdőt és test radírozást. Megszabadulva az elhalt hámsejtjeinktől, felfrissülve folytathatjuk tovább utunkat.


 


         Béreljünk kutyát egy órányi sétára{hát, erről már kifejtettem a véleményemet lentebb} Puppy the World-ben 1-6-1 Daiba, Minato-ku, meg tehetjük,… ha nagyon akarjuk


 


         Nézzük meg felülnézetből, a világ legnagyobb városát, a hatás kedvéért éjszaka, helikopterből. Excel Air, Urayasu Heliport.


 


         Ha éjszaka kívánnánk friss sushit és hozzá egy hideg sört, vagy saket, semmi akadálya, a Sushi Zanmai Honten, Tsukiji , 24 órán keresztül nyitva.


 


         Aki olyan elvetemült, hogy át akarna élni egy 7-es erősségű földrengést, a Tokyo Fire Departmen’-ben átélheti. Hajrá!


 


Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!